Κάντε έξυπνη την τηλεόραση σας

Το ST600 της LG αναλαμβάνει να μετατρέψει σε Smart TV το “συμβατικό” μοντέλο που έχετε

Κάντε έξυπνη την τηλεόραση σας

Οι τηλεοράσεις έχουν αρχίσει να προσφέρουν δυνατότητες σύνδεσης στο Διαδίκτυο και apps, αλλά δεν είναι και τόσο εύκολη η απόφαση να αγοράσεις νέα τηλεόραση. Η LG έρχεται να δώσει μία λύση με το ST600, μία «έξυπνη» συσκευή αναβάθμισης που δίνει τη δυνατότητα στους θεατές να μετατρέψουν τη συμβατική τους τηλεόραση σε Smart TV.

Ενσωματώνοντας όλα τα πλεονεκτήματα της πρόσβασης στο Internet, το Smart TV Upgrader προσφέρει σε οποιαδήποτε τηλεόραση συμβατότητα με όλες τις λειτουργίες της πλατφόρμας Smart TV της LG, συμπεριλαμβανομένων του premium online περιεχομένου, των εφαρμογών του LG App Store, του Smart Share και του Web Browser.

Oι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν στις λειτουργίες της τηλεόρασης μέσω του Home Dashboard –της μοναδικής οθόνης έναρξης που έχει σχεδιάσει η LG για την πλατφόρμα Smart TV- η οποία τακτοποιεί και διαχωρίζει τα εικονίδια και τα μενού με εύχρηστο τρόπο για τη βέλτιστη εμπειρία χρήσης.

Παράλληλα, μέσω του Home Dashboard, οι χρήστες αποκτούν πρόσβαση σε μία ευρεία γκάμα πλούσιου premium περιεχομένου ψυχαγωγίας, που εγγυάται να ικανοποιήσει κάθε προτίμηση. Επιπλέον, το ST600 προσφέρει πρόσβαση στην αυξανόμενη γκάμα των εφαρμογών της LG, που σχεδιάζονται ειδικά για χρήση σε τηλεοράσεις και καλύπτουν κάθε τομέα ενδιαφέροντος, από μαθήματα γλώσσας έως εκπαιδευτικά παιχνίδια. Επίσης, με τη χρήση του Web Browser, το ST600 επιτρέπει στους χρήστες να επισκεφτούν τις αγαπημένες τους ιστοσελίδες απευθείας στην τηλεόραση ή να αναζητήσουν online πληροφορίες και περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει.

Ακόμη, υπάρχει η λειτουργία Smart Share που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν ασύρματα stream το περιεχόμενο από άλλες συμβατές ψηφιακές συσκευές, απευθείας στην οθόνη της τηλεόρασής τους. Επιπλέον, με τη λειτουργία Media Link του Smart Share, οι θεατές μπορούν να έχουν ταυτόχρονη πρόσβαση σε πληροφορίες δεδομένων από τον Η/Υ τους, σχετικά με το περιεχόμενο που παρακολουθούν στην τηλεόρασή τους. Για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία χρήσης, το ST600 μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιαδήποτε τηλεόραση συνδέοντας τη συσκευή με την τηλεόραση μέσω ενός απλού καλωδίου HDMI.

SMART TV,LG ELECTRONICS,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home