CES 2011: Σε πρωταγωνιστικό ρόλο η αυτοκινητοβιομηχανία

Deasy @ 11.10.2010
CES 2011: Σε πρωταγωνιστικό ρόλο η αυτοκινητοβιομηχανία

Πρωταγωνιστικό ρόλο αναμένεται να έχει η αυτοκινητοβιομηχανία στην επερχόμενη έκθεση ηλεκτρονικών προϊόντων, CES 2011, που θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2011 στο Las Vegas. Ήδη δύο μεγάλα στελέχη από το χώρο του αυτοκινήτου έχουν κληθεί και έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους ως ομιλητές: ο κ. Rubert Stadler, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Audi και ο Alan Mulally, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ford.

Και τα δύο στελέχη θα μιλήσουν για τις προηγμένες τεχνολογίες που χρησιμοποιούν πλέον οι εταιρείες στα αυτοκίνητα, ενώ δεν αποκλείεται η παρουσία των εταιρειών που εκπροσωπούν να επεκτείνεται πέρα των ομιλιών και με παρουσία στον εκθεσιακό χώρο, παρά το γεγονός ότι λίγες μέρες μετά πραγματοποιείται η διεθνής έκθεση αυτοκινήτου, North American International Auto Show.

Η παρουσία σημαντικών ανθρώπων από το χώρο του αυτοκινήτου στη CES 2011, αποδεικνύει ότι οι δύο χώροι, τεχνολογία και αυτοκίνητο, συνδέονται πλέον άρρηκτα μεταξύ τους, καί βέβαια ότι οι ηλεκτρονικές και ψηφιακές ανέσεις που προσφέρει πλέον το αυτοκίνητο έχουν εξίσου σημαντικό ρόλο με τα μηχανικά μέρη του.

CES,ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home