Facebook: Δεν φτιάχνουμε κινητό

Deasy @ 20.09.2010
Facebook: Δεν φτιάχνουμε κινητό

Τη φήμη ότι το Facebook κατασκευάζει το δικό του κινητό τηλέφωνο, βασισμένο στο λειτουργικό Android, διέψευσε η εταιρεία. Οι φήμες ξεκίνησαν από ένα άρθρο του site TechCrunch στο οποίο αναφερόταν ότι δύο στελέχη του Facebook (Joe Hewitt και Matthew Papakipos, τελικά παντού υπάρχει ένας Έλληνας...) εργάζονταν στο project της δημιουργίας ενός κινητού τηλεφώνου. Μάλιστα, τα δύο παραπάνω στελέχη δεν είναι τυχαία. Ο κ. Hewitt είναι ο δημιουργός της εφαρμογής του Facebook στο iPhone και ένας από τους δημιουργούς του Mozilla Firefox, ενώ o κ. Papakipos είναι πρώην διευθυντής στη Google, στο τμήμα που αφορούσε την εξέλιξη του λειτουργικού Chrome OS.

Τις φήμες που δημιούργησε το άρθρο του TechCrunch ενίσχυσε και ανώνυμη πηγή ότι το λειτουργικό της συσκευής θα ήταν σίγουρα Android. Χθες λοιπόν, το Facebook, μέσω στελέχου της, δήλωσε ότι δεν έχουν βάση οι παραπάνω φήμες.

Πάντως, το TechCrunch επανήλθε με νέο άρθρο, στο οποίο αναφέρεται σε πρόσφατα παραδείγματα εταιρειών, που αρνήθηκαν στο παρελθόν ότι βρίσκονταν στο στάδιο της κατασκευής κινητών τηλεφώνων αλλά τελικά μπήκαν στο συγκεκριμένο χώρο.


ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ,ANDROID,FACEBOOK,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home