Packard Bell dot s: ένα netbook με στυλ

Deasy @ 08.09.2010
Packard Bell dot s: ένα netbook με στυλ

Το νέο netbook Packard Bell dot s των 10.1 ιντσών, είναι το λεπτότερο και ελαφρύτερο netbook που διαθέτει  σήμερα η Packard Bell και το οποίο γίνεται ακόμα πιο ελκυστικό, με μια καινούρια γκάμα στιλάτων χρωμάτων. Με φιλικό και εκφραστικό στυλ και βάρος μόλις 1,1 kg, το καινούριο dot s προσφέρει ψηφιακή διασκέδαση αλλά και κοινωνική δικτύωση, χωρίς περιορισμούς, αφού η αυτονομία του μπορεί να αγγίξει μέχρι και τις 8 ώρες.

Μικρότερο από ένα περιοδικό και το ίδιο εύκολο στη μεταφορά, το dot s έχει πάχος λιγότερο από 2,5 cm (1 ίντσα), με αποτέλεσμα ο χειρισμός και η φύλαξή του να είναι απλά διασκεδαστική. Επιπλέον, χάρη στο πληκτρολόγιο FineTip της Packard Bell που έχει το 93% του μεγέθους ενός πλήρους πληκτρολογίου, καθώς και το touchpad πολλαπλών κινήσεων, η πληκτρολόγηση, η πλοήγηση, η κύλιση και η μεγέθυνση γίνονται άνετα, χωρίς την ανάγκη χρήσης ποντικιού.

 

Κοινωνική δικτύωση με ένα άγγιγμα

Η καινοτόμος εφαρμογή Packard Bell Social Networks συγκεντρώνει τους δημοφιλέστερους τόπους κοινωνικής δικτύωσης σε ένα και μόνο πεδίο, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση, με το πάτημα του πλήκτρου Packard Bell Social Networks.

Χωρίς την ανάγκη χρήσης κάποιου προγράμματος πλοήγησης στο Internet, το Packard Bell Social Networks σας επιτρέπει να ανεβάζετε άμεσα τα σχόλιά σας, να παίζετε παιχνίδια, να ενημερώνετε το προφίλ σας, να προβάλετε ή να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο απευθείας από την επιφάνεια εργασίας σας. Η διαχείριση ολόκληρης της κοινωνικής ζωής σας στο διαδίκτυο, γίνεται πιο εύκολη από ποτέ!

Η ενσωματωμένη webcam των 1.3MP, το μικρόφωνο και το λογισμικό αποστολής άμεσων μηνυμάτων, σας δίνει τη δυνατότητα να είστε σε θέση να απολαμβάνετε πρόσωπο με πρόσωπο, υψηλής ανάλυσης συζητήσεις με τους φίλους και την οικογένειά σας, όπου κι αν βρίσκεστε, χάρη στις δυνατότητες σύνδεσης με δίκτυα 3G (προαιρετικό), Wi-Fi και Bluetooth.

Ο σχεδιασμός του σκελετού επιτρέπει την πλήρη ενσωμάτωση της μπαταρίας 6 στοιχείων στο κάτω μέρος του netbook, ανυψώνοντάς το ελαφρώς για να βοηθά στην άνετη πληκτρολόγηση. Η υψηλής φωτεινότητας οθόνη LED, προσφέρει ιδανική απεικόνιση για χρήση ενώ κινείστε.

Το dot s είναι ιδανικό για την ολοκληρωμένη επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο όπως επίσης για την αποθήκευση και την ανταλλαγή τους, ενώ μεταξύ των χαρακτηριστικών του netbook ξεχωρίζουν επίσηςο σκληρός δίσκος 160GB ή 250GB, η συσκευή ανάγνωσης καρτών και η πλήρης έκδοση του Adobe Photoshop Elements 8.

Το dot s, που διαθέτει Windows 7 Starter, αναμένεται στην Ελλάδα αρχές Οκτωβρίου με τιμή αγοράς που ξεκινά από τα 299 ευρώ. Η διαθεσιμότητα, η προσφορά λογισμικού και τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα.

PACKARD BELL,NETBOOKS,PACKARD BELL,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home