Οι νέες κάμερες εγγράφων της Epson ζωντανεύουν τις αίθουσες διδασκαλίας

Deasy @ 25.01.2016
Οι νέες κάμερες εγγράφων της Epson ζωντανεύουν τις αίθουσες διδασκαλίας

Με δύο νέες κάμερες εγγράφων εμπλουτίζει τις λύσεις της για τις αίθουσες διδασκαλίας η Epson. Οι νέες κάμερες, ELPDC21 και ELPDC13 συνδυάζονται ιδανικά με τους εκπαιδευτικούς βιντεοπροβολείς της εταιρείας, προσφέρουν Full HD εικόνα και δυνατότητα εξαγωγής περιεχομένου σε πολλές οθόνες ταυτόχρονα.

Με τις κάμερες εγγράφων ELPDC21 και ELPDC13 οι διδάσκοντες και οι εκπαιδευτές μπορούν να ζωντανεύουν τα μαθήματα με διασκεδαστικό και ενδιαφέροντα τρόπο, ώστε να διατηρούν την αφοσίωση των μαθητών και να τους βοηθούν να επιτυγχάνουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Χάρη στην κάμερα Full HD, οι εικόνες θα είναι ευκρινείς και καθαρές, επιτρέποντας στους μαθητές να ξεχωρίζουν την παραμικρή λεπτομέρεια. Μπορούν να προβάλλονται σε όλη την τάξη δύο πλήρεις σελίδες βιβλίου, χάρτες, λεπτομερή διαγράμματα και αντικείμενα 3D, χωρίς να χρειάζεται επανατοποθέτηση της κάμερας, χάρη στη μεγάλη περιοχή λήψης A3.

Ταυτόχρονα, χάρη στο ρυθμό ανανέωσης οθόνης 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο, η αναπαραγωγή μέσω streaming βίντεο θα είναι ομαλή με καθαρή εικόνα και χωρίς το θάμπωμα που προκαλείται από την κίνηση, ενώ το ψηφιακό και οπτικό (μόνο στο μοντέλο ELPDC21) zoom διασφαλίζουν ευκρινή μεγέθυνση στις περιπτώσεις που απαιτείται (για παράδειγμα κατά τη μελέτη ιστορικών κειμένων). Επιπλέον, προσφέρουν και ενσωματωμένο φωτισμό LED και θεωρούνται ως ιδανική λύση για μαθήματα φυσικών επιστημών, καθώς μπορούν να προβάλλονται μικροσκοπικά αντικείμενα σε μεγάλη οθόνη χάρη στη συμπεριλαμβανόμενη προσάρτηση του μικροσκοπίου.

Για πρόσθετη ευελιξία, και οι δύο κάμερες εγγράφων διαθέτουν λειτουργία διαιρούμενης οθόνης, που επιτρέπει στους διδάσκοντες να προβάλλουν δύο έγγραφα περιεχομένου δίπλα-δίπλα σε μια μεγάλη οθόνη για να επισημαίνονται σημεία της διδασκαλίας, όπως η ανάπτυξη των φυτών και των ζώων.

Και οι δύο κάμερες εγγράφων διαθέτουν ελαφριά και φορητή σχεδίαση και περιλαμβάνουν μια μαλακή θήκη μεταφοράς που κάνει εύκολη τη μεταφορά από αίθουσα σε αίθουσα. Με την κλειδαριά Kensington και την μπάρα ασφάλειας, τα σχολεία και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μπορούν να απολαμβάνουν μεγαλύτερη σιγουριά όταν η κάμερα μένει χωρίς επίβλεψη ή δεν χρησιμοποιείται .

Τα μοντέλα ELPDC21 και ELPDC13 είναι συμβατά με όλους τους βιντεοπροβολείς μικρής και εξαιρετικά μικρής απόστασης προβολής της σειράς EB-5 και θα είναι διαθέσιμα από το Φεβρουάριο του 2016.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,ΚΑΜΕΡΕΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ,EPSON,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home