Αιτήσεις για ένταξη στο δίκτυο της Endeavor μέχρι τις 30 Νοεμβρίου

Deasy @ 09.11.2015
Αιτήσεις για ένταξη στο δίκτυο της Endeavor μέχρι τις 30 Νοεμβρίου

Τους επόμενους επιχειρηματίες από την Ελλάδα που θα ενταχθούν στο δίκτυό της με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξή των επιχειρήσεών τους και τη δημιουργία περισσότερων θέσεων εργασίας, αναζητεί η Endeavor.

Στην Ελλάδα έχουν ήδη ενταχθεί στο δίκτυο 16 εταιρείες με σημαντική παρουσία στον κλάδο τους και υψηλό ρυθμό ανάπτυξης, όπως η Hellas Direct, η Papadimitriou C.C., η HotelBrain, η Insurance Market, η ERGON, η Think Digital Group, η BrainBox, η Green Cola, η Travelplanet24/Tripsta, η Frezyderm και η Blueground. Οι εταιρείες που εντάσσονται στο δίκτυο, παρουσιάζουν κατά μέσο όρο αύξηση στον τζίρο και τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας άνω του 50% μετά την ένταξή τους στο δίκτυο της Endeavor.

Στο πλαίσιο του νέου γύρου αναζήτησης κριτήρια για την επιλογή της Endeavor είναι επιχειρήσεις ανεξαρτήτου κλάδου με όραμα και ενθοσιασμό, με σημαντική οικονομική δραστηριότητα, από 1 εκατομμύριο έως 30 εκατομμύρια ευρώ και σημαντική καταγεγραμμένη πορεία και προοπτική ανάπτυξης.

Η αξιολόγηση και επιλογή γίνεται μέσω μιας πολυδιάστατης διαδικασίας, που περιλαμβάνει μια σειρά συνεντεύξεων με μέλη του δικτύου Endeavor σε τοπικό και διεθνές επίπεδο και κορυφώνεται στα διεθνή πάνελ επιλογής (International Selection Panels), που διεξάγονται πέντε με έξι φορές ετησίως σε διαφορετικές πόλεις του κόσμου.

Οι επιλεγμένοι επιχειρηματίες απολαμβάνουν μια σειρά συμβουλευτικών και άλλων υπηρεσιών παγκόσμιου βεληνεκούς, προσαρμοσμένων στις ανάγκες και τις προτεραιότητές τους από mentors και συνεργάτες της Endeavor, όπως η EY και η DDB & Tribal Worldwide Athens, έχουν πρόσβαση σε άγορες του εξωτερικού μέσω του ισχυρού δικτύου Endeavor και πρόβαση σε χρηματοδότηση μέσω της συνεργασίας με την Εθνική Τράπεζα και του διεθνούς δικτύου κορυφαίων επιχειρηματιών και επενδυτών. Επιπλέον, αξιοποιούν τη συνεργασία της Endeavor με πανεπιστήμια και επιχειρήσεις διεθνώς για καλύτερη στελέχωση των εταιρειών τους και ανάπτυξη ταλέντων.

Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση στο website της Endeavor Greece μέχρι τις 30 Nοεμβρίου.

ENDEAVOR,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home