Startup Grind Athens με τον Φάνη Κουτουβέλη

Ο ιδρυτής της Intale στο Innovathens

Deasy @ 13.10.2015
Startup Grind Athens με τον Φάνη Κουτουβέλη

Μια από τις πρώτες startups στο Ελληνικό οικοσύστημα και ένας από τους νεαρότερους Founders στην Ελλάδα, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ζωντανά στο επόμενο Startup Grind Athens που διοργανώνεται την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015 στο Innovathens. O λόγος για τον Φάνη Κουτουβέλη, ο οποίος ξεκίνησε την επιχειρηματική του δράση σε ηλικία μόλις 25 χρονών και πλέον βρίσκεται στο τιμόνι της Intale η οποία έχει “σηκώσει” 3 εκατομμύρια δολάρια από Έλληνες και Ευρωπαίους επενδυτές. Η ιστορία του θα αποτελέσει έμπνευση στους νέους που αναζητούν μια διέξοδο στην κρίση και σκέφτονται πως μπορούν να κάνουν την ιδέα τους πράξη.

Ο Φάνης Κουτουβέλης έγινε γνωστός ως co-Founder της επιτυχημένης πλατφόρμας i-kiosk, η οποία αποτελεί μια από τις πρώτες startups στο Ελληνικό οικοσύστημα. Σκοπός του i-kiosk ήταν να εκσυγχρονίσει το "δύσκολο" κομμάτι του retail που αποτελείται από τα πολύ μικρά καταστήματα όπως περίπτερα και mini-markets. Με 30.000 κωδικούς προϊόντων έτοιμους για χρήση, αποτελούσε το ταχύτερο και πιο εύχρηστο σύστημα barcode το οποίο πέτυχε πολύ γρήγορα ευρείας αποδοχής από την αγορά.

Η μετεξέλιξη του εγχειρήματος αυτού αποτελεί την Intale, στην οποία ο Φάνης Κουτουβέλης διατηρεί την θέση του CEO. Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική της εταιρείας, τη διεύρυνση της ομάδας, τη σύναψη συμφωνιών με συνεργάτες και την εξάπλωση της επιχείρησης στις διεθνείς αγορές. Μέσω της πλατφόρμας της Intale υποστηρίζονται εκατοντάδες επιχειρήσεις στο χώρο του FMCG retail (Fast Moving Consumer Goods).

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ, με την υποστήριξη του Innovathens και ξεκινάει στις 6 το απόγευμα.

Κρατήσεις Θέσεων: https://www.viva.gr/tickets/conference/innovathens/startup-grind-fanis-koutouvelis/

STARTUP GRIND,INTALE,STARTUPS,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home