Συμβόλαιο σπιτιού από την Κωτσόβολος

Deasy @ 08.10.2015
Συμβόλαιο σπιτιού από την Κωτσόβολος

Την ολοκαίνουρια υπηρεσία «MEGA Συμβόλαιο Σπιτιού» ανακοίνωσε η Κωτσόβολος, η οποία καλύπτει πολυεπίπεδα βλάβες που μπορεί να προκύψουν στις κτιριακές υποδομές και τις ηλεκτρικές συσκευές ενός σπιτιού.

Η υπηρεσία προσφέρεται με τη μορφή ετήσιου συμβολαίου υποστηρίζει κατοικίες ανεξάρτητα από το έτος κατασκευής και το μέγεθός τους, καθώς επίσης και επαγγελματικούς χώρους έως 120τ.μ., θα είναι διαθέσιμη αρχικά στις περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και υποστηρίζεται από την πλατφόρμα υπηρεσιών Support 360° της Κωτσόβολος.

Συγκεκριμένα, με 69 ευρώ το χρόνο ή με 5,75 ευρώ τον μήνα οι καλύψεις για ένα χρόνο περιλαμβάνουν:

- Απεριόριστες επισκευές βλαβών στις Υδραυλικές, Ηλεκτρολογικές και Αποχετευτικές υποδομές του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου

- Επισκευές βλαβών στο ψηγείο, την κουζίνα και το πλυντήριο πιάτων που είναι οι βασικές ηλεκτρικές συσκευές ενός σπιτιού από οπουδήποτε κι αν έχουν αγοραστεί.

Επιπλέον πλεονεκτήματα είναι:

- ανταπόκριση εντός 3 ωρών για επείγουσες βλάβες

- απεριόριστες επισκευές καθ΄ όλη τη διάρκεια της σύμβασης

- δωρεάν μεταφορά, απεγκατάσταστη και εγκατάσταση της συσκευής σε περίπτωση που αυτή χρειαστεί να μετακινηθεί στο κεντρικό επισκαυαστικό κέντρο

- 20% έκπτωση στην αγορά νέας συσκευής εφόσον η χαλασμένη δεν φτιάχνεται

- τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης 24 ώρες - 7 ημέρες την εβδομάδα

- προνομιακές τιμές που φτάνουν μέχρι και 25% χαμηλότερα από τις τιμές της αγοράς για επιπλέον επισκευές και συντηρήσεις σε διάφορες συσκευές του σπιτιού όπως είναι ο ηλιακός θερμοσίφωνας και ο καυστήρας πετρελαίου.

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home