Είναι η εποχή του εθνικού... hashtag

(Διακρίνουμε μια κόπωση, μια βαρεμάρα ή είναι ιδέα μας;)

Deasy @ 05.03.2015
Είναι η εποχή του εθνικού... hashtag

Λίγα πράγματα είναι σταθερά στον καιρό μας και ένα από αυτά είναι η έντονη -δεν θα πούμε καθολική, διότι είπαμε να λέμε καμιά υπερβολή πότε πότε αλλά μην το ξεφτιλίσουμε κιόλας- ενασχόληση με τα της Eurovision.

Το πανηγυράκι που κάνει όλη την Ευρώπη να χαζεύει είναι βέβαια αργότερα αλλά το "ζέσταμα" είναι η επιλογή του τραγουδιού που εκπροσωπεί την Ελλάδα ή, αν θέλεις, το ελληνικό κρατικό κανάλι ή, ακόμα πιο αφαιρετικά, το ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι που είναι μέλος της EBU.

Οπότε είπαμε να δούμε με το Monitor τι ψάρια έπιασε η φετεινή διαδικασία επιλογής.

Φτωχή ψαριά φίλες και φίλοι για το εθνικό μας hashtag, το #foustanela, το οποίο με το ζόρι έπιασε τις 2.000 αναφορές το βράδυ της Τετάρτης.

Οι διάφορες παραλλαγές του hashtag #eurovision τα πήγαν σαφώς καλύτερα, συγκεντρώνοντας 15.000 αναφορές στο διάστημα από το βράδυ της Τετάρτης μέχρι τις πρώτες ώρες της Πέμπτης. Καλό σκορ αλλά όχι από αυτά που σε κάνουν να μένεις με το στόμα ανοιχτό.

Τώρα που το'φερε η κουβέντα στα τηλεοπτικά μουσικά πράγματα και για να έχεις μια εικόνα, το hashtag του The Voice, το #thevoicegr "έπιασε" τις 10.000 αναφορές την περασμένη Κυριακή και η αποτυχημένη απόπειρα του γνωστού μας Χρήστου Σαντικάι να ενταχθεί σε μια από τις ομάδες της εκπομπής συγκέντρωσε με το ζόρι 1.000 αναφορές. Αυτά για να μη νομίζεις πως δεν σου δίνουμε σφαιρική ενημέρωση.

EUROVISION,ΜΟΥΣΙΚΗ,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home