Ταινίες, μπάλα και έναν γαλλικό της παρηγοριάς

Deasy @ 28.11.2014
Ταινίες, μπάλα και έναν γαλλικό της παρηγοριάς

Από τις ζωντανές εβδομάδες αυτή που περνάει με λίγο απ' όλα. Βάζουμε το Monitor στην πρίζα και ξεκινάμε.

Εκεί τη Δευτέρα που πέρασε δεν είχαμε κάτι καλύτερο να κάνουμε και το ρίξαμε λίγο στην πλάκα. Λέμε λίγο διότι το hashtag #2tainies_se1, όπου οι χρήστες έκαναν κάποιους απίστευτους συνδυασμούς ταινιών, "έφτασε" μεν στην κορυφή των trending topics του twitter, τα οποία λειτουργούν ελαφρώς μυστήρια και όχι με μοναδικό κριτήριο τον αριθμό αναφορών, αλλά όπως μας πληροφορεί και το Monitor δεν ξεπέρασε τις 1.500 αναφορές.

Στο μεταξύ, κάποιοι άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα, προερχόμενοι από την εμπόλεμη Συρία ζητώντας -τι πιο απλό- τη μέριμνα του ελληνικού κράτους. Η ενημέρωση και τα σχόλια στο #syrianrefugeesgr έφτασαν τις 1.000 με 2.500 την ημέρα, αλλά μακάρι αυτά τα προβλήματα να μπορούσαν να λυθούν με μηνύματα στα κοινωνικά δίκτυα.

Πάμε για μια στιγμή στα αθλητικά, ο αγώνας του Ολυμπιακού δεν είχε ευτυχή κατάληξη για τον ίδιο και τους φίλους του, οι περισσότεροι από τους οποίους απέφυγαν να χρησιμοποιήσουν το hashtag #atloly (Ατλέτικο-Ολυμπιακός δηλαδή για τους αμύητους), με αποτέλεσμα να έχουμε μόλις 2.000 αναφορές.

Τέλος, πάμε και στα μυστήρια του Παρισιού, που μάλλον είναι οι νικητές της εβδομάδας. Μετράμε χοντρικά από 5.000 αναφορές μόνο για τη γαλλική πρωτεύουσα όπου έγιναν οι συζητήσεις τρόικας-κυβέρνησης. Λογικό...

SOCIAL MEDIA,SIDEBAR,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home