Ντοκιμαντέρ για τους φάρους της Ελλάδας από τη Sony

Deasy @ 26.06.2015

Ένα ντοκιμαντέρ που έχει ως κεντρικό θέμα τους φάρους της Ελλάδας, ως αναπόσπαστο μέρος της ελληνικής ναυτικής παράδοσης και σημείο αναφοράς για τους ναυτιλλόμενους, υλοποίησε η Sony mobile Ελλάδας.

Το ντοκιμαντέρ θα αποτελείται από επτά ιστορίες σε επτά διαφορετικά σημεία της Ελλάδος και θα είναι διαθέσιμο στο ελληνικό You Tube channel της Sony Mobile Greece  από τα τέλη Ιουνίου.

 

Οι φάροι αποτελούν μοναδικά κτίσματα που στέκονται επιβλητικά σε διάφορα σημεία των ηπειρωτικών και νησιωτικών ακτών της χώρας μας εκπέμποντας φως. Το ντοκιμαντέρ εστιάζει και στη ζωή και το έργο των φαροφυλάκων οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις καταβάλλουν ιδιαίτερη προσπάθεια για να προσεγγίσουν απόκρημνες περιοχές της χώρας μας και αναγκάζονται να  παραμείνουν και να εργαστούν για μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα στους φάρους.

Η παραγωγή της Sony πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του λανσαρίσματος του νέου mid range smartphone της εταιρείας Xperia M4 Aqua.  

Το ντοκιμαντέρ υπογράφει ο σκηνοθέτης Λεωνίδας Πανονίδης ενώ την φωτογραφική επιμέλεια του αφιερώματος έχει ο διακεκριμένος φωτογράφος Τάσος Βρεττός.

SONY XPERIA M4 AQUA,SONY,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home