Το "πατάρι" δίνει 5 ΤΒ χώρο δωρεάν για ένα χρόνο

Deasy @ 05.01.2015
Το 'πατάρι' δίνει 5 ΤΒ χώρο δωρεάν για ένα χρόνο

Υπάρχουν τρεις κατηγορίες αντικειμένων. Τα χρήσιμα, που τα έχουμε πάντα κοντά μας. Τα άχρηστα, που είτε τα δίνουμε σε κάποιον για να αποκτήσουν χρησιμότητα είτε τα στέλνουμε στη χωματερή και την ανακύκλωση. Τέλος, έχουμε και τα "βάλε το σε μια άκρη να υπάρχει", τα οποία συνήθως καταλήγουν σε ένα πατάρι.

Στο ψηφιακό ανάλογο, τον ρόλο του παταριού φιλοδοξεί να παίξει το BigStash της Longaccess, που μιας και το'φερε η κουβέντα εξασφάλισε χρηματοδότηση 300.000 ευρώ από το Jeremie Openfund II, με αποτέλεσμα το σύνολο των κεφαλαίων που έχουν επενδυθεί έως σήμερα στην εταιρεία να ανέρχεται σε 410.000 ευρώ.

Αυτά, αν σε ενδιαφέρει το θέμα της χρηματοδότησης, πάμε στα της χρήσης. Αν έχεις ήδη λογαριασμό στο Dropbox μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις για να εγγραφείς στην υπηρεσία του BigStash, όπου το μικρό πακέτο των 10 GB παρέχεται δωρεάν.

Ομως, καθώς το μαγαζί είναι νέο προσφέρει για περιορισμένο διάστημα 5 ΤΒ (ναι, μιλάμε για Terrabytes) δωρεάν για ένα έτος. Κανονικά αυτή η χωρητικότητα δίνεται με κόστος 500 δολαρίων το έτος, οπότε δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις.

 

CLOUD COMPUTING,STARTUPS,ONLINE STORAGE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home