Στο στόχαστρο της Premier League το Vine

Deasy @ 25.08.2014
Στο στόχαστρο της Premier League το Vine

Για όποιον παρακολουθεί αθλητικά sites θα έχει διαπιστώσει την πολύ έντονη χρήση της εφαρμογής Vine, ώστε να ανεβαίνουν όσο το δυνατό γρηγορότερα τα πιο ενδιαφέροντα στιγμιότυπα (για το αναγνωστικό κοινό) των αθλητικών αγώνων. Στιγμιότυπα που αρχικά ανεβαίνουν στα social media και από εκεί τα παίρνουν τα αθλητικά sites, ώστε να τα ενσωματώσουν στο περιεχόμενό τους.

Όμως οι περισσότεροι αθλητικοί αγώνες (αν όχι όλοι) βρίσκονται κάτω από συγκεκριμένο καθεστώς τηλεοπτικών δικαιωμάτων, με αποτέλεσμα ακόμα και αυτά τα μικρά στιγμιότυπα να είναι σε ένα βαθμό παράνομα.

Η πρώτη αρχή που κινείται εναντίον του Vine είναι η Premier League, όπου όπως αναφέρει το BBC, φιλοξενώντας δηλώσεις του διευθυντή επικοινωνίας της αγγλικής ποδοσφαιρικής αρχής, θα αρχίσουν να λαμβάνονται τα πρώτα μέτρα προστασίας του «προϊόντος» ποδοσφαίρου. Πέραν λοιπόν των προειδοποιήσεων ότι το ανέβασμα αυτών των video είναι παράνομο και οι χρήστες δεν θα πρέπει να το κάνουν, η αγγλική αρχή ξεκινάει συνεργασία ακόμα και με το Twitter,  ώστε να αναπτύξουν την απαραίτητη τεχνολογία για να κόβονται αυτά τα μηνύματα.

Για να αποκτήσετε μια εικόνα για τα νούμερα στα οποία αναφερόμαστε, το τελευταίο τηλεοπτικό συμβόλαιο της Premier League με το Sky Sports και το BT Sports αγγίζει τα 3 δισ. λίρες για τρία χρόνια.

VIDEO,VINE,ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,PREMIER LEAUGE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home